Volg ons via:   |    0546 - 575 550

Brandbeveiliging

 

Deskundig advies in brandmeldsystemen

Naast inbraakbeveiliging installeert Paauwe Installaties ook brandbeveiligingssystemen. Bij het ontstaan van brand kan enorm veel schade optreden. Niet alleen materiële schade, maar ook kunnen er slachtoffers vallen. Een brandbeveiligingssysteem is dan ook van levensbelang. Ook hiervoor geldt dat we vooral maatwerk leveren. De branche waarin u werkzaam bent, de eisen van uw verzekering en uw eigen wensen en eisen zijn van belang voor een advies op maat. Paauwe Installaties geeft u hierin deskundig advies. We zorgen voor de installatie, onderhoud en beheer en certificering. Neem contact met ons op en maak een afspraak.

 

Onruimings- en brandmeldinstallaties

Paauwe installeert zowel ontruimings- als brandmeldinstallaties. Wettelijk worden er eisen gesteld aan brandbeveiliging in gebouwen. Paauwe Installaties kan u hierover adviseren. Bekeken wordt welke installatie er geëist wordt en vervolgens wordt bekeken welke installatievorm de voorkeur biedt (conventioneel/geadresseerd).

 

Kwaliteit gewaarborgd door certificering

Ook kan Paauwe Installaties zorg dragen voor een doormeldsysteem naar de regionale alarmcentrale indien dit vanuit wetgeving geëist wordt of door u gewenst. Tevens kunnen we voor u de eisen vastleggen in een Uitgangspuntendocument (UPD). Deze kan door de eisende partijen worden ondertekend, waarmee de kwaliteit van uw brandmeldinstallatie gewaarborgd is. Tevens kunnen wij u voorzien van een inspectiecertificaat en voeren wij vanzelfsprekend jaarlijkse controle uit. Dit doen wij door middel van onderhoudscontracten.

Projecten
 
Nijwa Zwolle

Bij het nieuwbouw pand van Nijwa in Zwolle heeft Paauwe grotendeels van...

Lees meer
Vragen? Neem contact met ons op.