Volg ons via:   |    0546 - 575 550

Inbraakbeveiliging

 

Inbraakbeveiliging voor particulieren en utiliteit

In kantoorgebouwen, productiehallen, sportcentra, winkels en bij particulieren leggen we complete diefstalpreventieve systemen aan. Zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Veel inbraken worden gepleegd omdat de gelegenheid zich er voor leent en jaarlijks leidt dit bij bedrijven en particulieren tot hoge schade. Verzekeringen dekken helaas niet alles. U kunt tegen inbraak zelf preventieve maatregelen nemen en daarmee de kans op een inbraak verkleinen. Naast een goede bouwkundige beveiliging zoals extra sloten op ramen en deuren, kunt u uw bedrijf of woning ook elektronisch beveiligen.

 

Indien een inbreker door het systeem elektronisch wordt gesignaleerd, ontvangt de alarmcentrale een melding. Via de alarmcentrale wordt de contactpersoon van uw bedrijf op de hoogte gebracht van de melding. Afhankelijk van de situatie kan de contactpersoon de juiste maatregelen nemen.

 

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Paauwe Installaties is een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Om dit keurmerk te mogen voeren worden we jaarlijks gecontroleerd door de VEB. Installatie van uw beveiligingssysteem vindt plaats via dit keurmerk. Bovendien mag Paauwe installaties uw systeem jaarlijks testen, schoonmaken en controleren volgens de VEB voorschriften.

 

Inbraakbeveiliging op maat.

Het beveiligen van uw pand tegen inbraak is maatwerk. Paauwe Installaties kan u deskundig adviseren. Afhankelijk van de branche waarin uw zich bevindt en uw eigen wensen, maken we voor u een plan op maat. Waar komen eventuele beveiligingscamera’s, moeten er sensoren geplaatst worden, die inbrekers kan signaleren, wanneer vindt een melding plaats naar een centrale meldkamer? Al deze aspecten komen aan de orde. Vanzelfsprekend worden ook de eisen van uw verzekering meegenomen in het traject. Na verlening van de opdracht dragen we natuurlijk ook zorg voor de installatie van het complete systeem. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Projecten
 
Nijwa Zwolle

Bij het nieuwbouw pand van Nijwa in Zwolle heeft Paauwe grotendeels van...

Lees meer
Vragen? Neem contact met ons op.