Volg ons via:   |    0546 - 575 550

Elektra

 

Het ontzorgen van onze klanten op het gebied van elektrotechnische installaties is onze belangrijkste activiteit. Bedrijven, instellingen, maar zeker ook particulieren kunnen rekenen op onze deskundigheid. Onze expertise op het gebied van elektra is breed. Dit gaat van het aanleggen van verlichting en domotica tot en met besturingstechnische oplossing en gecertificeerde inspecties.

 

In Europa zijn al woningen en gebouwen te vinden, waarbij elektriciteit de enige energiebron is. Vooral omdat elektriciteit duurzaam opgewekt kan worden, wordt het ook in Nederland steeds belangrijker. Een andere ontwikkeling is de behoefte naar steeds meer comfort. Ook hierin speelt elektriciteit een grote rol, denk maar eens aan sfeervolle, zuinige verlichting en geavanceerde domoticasystemen.

 

Paauwe Installaties levert totaaloplossingen voor elektrotechnische installaties. Het is één van onze kernactiviteiten, waarin wij jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Onze kracht is vooral doen waar we goed in zijn en onze klanten ontzorgen. We werken planmatig en resultaatgericht en geven duidelijke adviezen. Vraag ons om informatie of een offerte.

Projecten
 
Nijwa Zwolle

Bij het nieuwbouw pand van Nijwa in Zwolle heeft Paauwe grotendeels van...

Lees meer
Vragen? Neem contact met ons op.