Volg ons via:   |    0546 - 575 550

Inspectie

 

Gecertificeerde inspecties

Paauwe installaties realiseert inspecties aan elektrotechnische installaties conform de NEN 3140, NEN EN 50110 en inspecties aan inbraaksystemen conform VEB 3 kwaliteitsregeling. We beschikken over alle certificaten om deze inspecties vakkundig te kunnen uitvoeren. Volgens vastgestelde richtlijnen inspecteren we voor tal van bedrijven elektrotechnische installaties.

 

Inspecties zijn voor uw veiligheid

Het doel van een regelmatige inspectie van elektrische installaties is gebreken ontdekken die na ingebruikstelling kunnen optreden en de werking van de installatie kunnen belemmeren of een mogelijke gevarenbron kunnen veroorzaken. Jaarlijkse inspecties zijn veelal wettelijk voorgeschreven om de veiligheid te kunnen waarborgen. Paauwe installaties voert de inspecties uit volgens een voorgeschreven “Plan van Aanpak”. Het inspectierapport toont de veiligheid van de betrokken installatie volgens de Arbo-wet aan.

 

Definitieve goedkeuring

Na inspectie kan het zijn dat delen van de installatie niet zijn goedgekeurd. In dat geval dienen de gebreken eerst hersteld te worden. Vervolgens moet de elektrische installatie of een deel van de installatie eerst weer gekeurd worden, voordat definitieve goedkeuring plaats kan vinden. Met een inspectierapport voor uw elektrotechnische installatie voldoet u aan wetgeving en voorschriften. Bovendien zorgt u voor de veiligheid van uw medewerkers.

Vragen? Neem contact met ons op.