Volg ons via:   |    0546 - 575 550

Installatie

 

Voor zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie in zowel de woningbouw, utiliteit en industrie verzorgen wij de elektrotechnische installatie. Denkt u hierbij aan bekabeling, uitbreiding van meterkasten, infrastructuur van telefoon en internet

 

Paauwe Installaties is sterk op het gebied van woningbouw. Ondanks de recessie is dit nog steeds een van onze kernactiviteiten. Opdrachtgevers zijn onder andere aannemers. Om u een beeld te geven zijn Nijverdal Goudenstijn en Tolgaarde Wierden toonaangevende projecten, waarbij Paauwe de elektrotechnische installatie heeft verzorgd. Meer recente projecten zijn 17 woningen Heemtuin in Nijverdal, de Kruidenwijk en Bornsehoven te Borne en Optis en Wierden.

 

Ons hart ligt bij de vrijstaande woningen waar we ons ei echt in kwijt kunnen op alle disciplines van elektra, verlichtingsarmaturen, de bijbehorende regeltechniek , in combinatie met beveiligingsinstallaties en overige sturingen. Ook bedrijven en instellingen kunnen vanzelfsprekend rekenen op onze deskundigheid.

Projecten
 
Nijwa Zwolle

Bij het nieuwbouw pand van Nijwa in Zwolle heeft Paauwe grotendeels van...

Lees meer
Vragen? Neem contact met ons op.