Volg ons via:   |    0546 - 575 550

Verlichting

 

Verlichting steeds belangrijker in bouw, industrie en utiliteit

De laatste jaren is er in de elektrotechniek steeds meer aandacht voor verlichting. Dit geldt zowel voor de woningbouw, industrie als utiliteit. Verlichting bepaalt in sterke mate de sfeer in een gebouw of een specifieke (woon)ruimte. Daarnaast is er steeds meer aandacht voor verlichting omdat de kosten een steeds grotere rol spelen. LED verlichting, energiezuinige spaarlampen, automatisch aan- en uitschakeling zijn voorbeelden waarmee kosten bespaard kunnen worden. Doordat verlichting steeds belangrijker is geworden, zijn ook de technische mogelijkheden steeds talrijker geworden. Paauwe Installaties is meegegroeid in deze ontwikkelingen en adviseert u vakkundig. 

 

Verlichting is sfeerbepalend

In zowel de woningbouw, industrie als utiliteit beschikken we over ruime ervaring als het gaat om het aanbrengen van de juiste verlichting. In zowel industrie, utiliteit als ook in woningbouw is het bijvoorbeeld belangrijk om onderscheid te maken tussen werkverlichting en sfeerverlichting. U kunt zich voorstellen dat in bijvoorbeeld een kantoor een ander soort verlichting wordt gevraagd dan in de woonkamer of de ontvangsthal van een ziekenhuis. Daarnaast is het ook belangrijk om na te denken over de schakelingen die moeten plaatsvinden of bijvoorbeeld dimlicht.

 

Buitenverlichting

Naast de binnenverlichting, speelt de buitenverlichting natuurlijk ook een grote rol. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid op een industrieterrein of verlichting om richting aan te geven of om sfeer te geven aan uw woning of bedrijfspand. Denk aan lantaarns, verlichting in het wegdek of het sfeervol verlichten van de gevel van uw bedrijfspand. De mogelijkheden zijn ook voor buiten legio.

 

Vanaf advies tot realisatie

Paauwe installaties denkt graag met u mee als het gaat om de verlichting van uw woning of bedrijf. In samenwerking werken we een plan uit, waarin uw wensen tot uiting komen. We geven deskundig advies en verliezen duurzaamheid niet uit het oog. De juiste verlichting met daarbij de juiste armaturen kunnen u veel kosten besparen. Neem contact op voor advies of een offerte.

Projecten
 
Nijwa Zwolle

Bij het nieuwbouw pand van Nijwa in Zwolle heeft Paauwe grotendeels van...

Lees meer
Vragen? Neem contact met ons op.