Volg ons via:   |    0546 - 575 550

Telecom

 

Telecom- en communicatieoplossingen.

Bent u toe aan een nieuwe telefooncentrale of is door groei van uw bedrijf de bestaande telefooncentrale niet meer toereikend, dan kan Paauwe installatie u hierover deskundig adviseren. Door de nieuwste internetontwikkelingen zijn er uitgebreide mogelijkheden om uw telefoonverkeer efficiƫnt te laten verlopen. Een goede bereikbaarheid is immers essentieel voor uw bedrijfsvoering. Paauwe Internet Service is al ruim 65 jaar telecommunicatiespecialist. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden op het gebied van telefooncentrales.

Partner van Panasonic

Wij leveren diverse typen en merken. Zo zijn we al vele jaren partner van Panasonic als het gaat om telefooncentrales. Panasonic is voor wat betreft kwaliteit, techniek en service een betrouwbare partner gebleken.

 

VoIP telefooncentrales

Kosten kunnen bespaard worden door te kiezen voor VoIP (Voice over IP). Het telefoonverkeer loopt via het internet. De traditionele ISDN netlijnen kunnen dan worden opgezegd. De VoIP Telefooncentrales die geleverd worden door Paauwe Internet Service hebben de hoogste graad van beveiliging en levert de beste spraakkwaliteit. Er zijn eigenlijk twee typen VoIP telefooncentrales. Een eigen telefooncentrale of onze hosted oplossing.

Hosted of eigen centrale?

Bij een hosted VoIP Telefooncentrale huurt u tegen een maandelijkse vergoeding toestelpoorten. Uiteraard zullen er nog wel telefoontoestellen moeten worden aangeschaft gezien een hosted VoIP Telefooncentrale alleen met IP toestellen werkt. Bij een eigen VoIP Telefoon-centrale is dit niet het geval en kunt u meestal uw huidige telefoontoestellen gewoon blijven gebruiken. Bij de keuze welke oplossing het beste bij u past, adviseren wij graag.

 

 

 

VoIP telefooncentrales.

 

VoIP; bellen via internet

Bellen via het internet (VoIP) kan veel kosten besparen. Een besparing van meer dan 50% is geen uitzondering. VoIP is de afkorting van Voice over IP. Bedrijven en ook particulieren kiezen steeds vaker voor het bellen via het internet. Meer flexibiliteit en de lagere kosten zijn hoofdredenen.

 

Enige voordelen van VoIP

 

  • Uw telefoonnummer wordt niet gekoppeld aan een locatie, maar aan een toestel en doorschakelen naar mobiel is eenvoudig en goedkoop. Bij verhuizing is alles eenvoudig te regelen.

  • Overal waar een internetverbinding is, kun je bellen met het toestel. Je toestel op je bureau neem je gewoon mee en verbind je op een andere locatie weer met het internet.

  • Overstappen naar een andere provider is eenvoudig.

  • Het is eenvoudig zelf medewerkers toe te voegen door nieuwe accounts aan te maken.

  • Oneindig veel medewerkers kunnen tegelijk bellen.

  • Geen langlopende contracten.

  • Daarnaast bespaart VoIP u veelal meer dan 80% op uw telefoonkosten

Zowel voor kleine als middelgrote bedrijven is bellen via het internet een prima telefonie oplossing. Paauwe levert VoIP telefonie door middel van een gebruiksvriendelijke online telefooncentrale. Bedrijven met een eigen telefooncentrale, die geschikt is voor VoIP, kunnen we voorzien van een zogenaamde VoIP Trunk. Uw telefoongesprekken lopen dan via uw eigen datanetwerk. Dit betekent dat spraak en data over dezelfde verbinding lopen. De trunk is de koppeling tussen de centrale en het publieke telefoonnetwerk

 

VoIP iets voor u?

Heeft u hoge telefoonkosten? Gaat u binnenkort verhuizen als bedrijf? Bent u een groeiend bedrijf? Dan is VoIP iets om over na te denken. Wij geven u graag advies. Vele grote en kleine bedrijven hebben wij inmiddels naar tevredenheid geadviseerd. Naast het geven van advies leveren wij ook de apparatuur, de randapparatuur en zorgen wij vanzelfsprekend voor de installatie Neem eens contact op.

Projecten
 
Nijwa Zwolle

Bij het nieuwbouw pand van Nijwa in Zwolle heeft Paauwe grotendeels van...

Lees meer
Vragen? Neem contact met ons op.