Volg ons via:   |    0546 - 575 550

internetservices

 

Paauwe betrouwbare Internet Services

Paauwe Internet Services is een onafhankelijke provider van Connectivity/netwerkdiensten en Cloud diensten en biedt  een breed scala aan diensten op het gebied van internet, Cloud, connectivity- en communicatieoplossingen. We richten ons op het bieden van de hoogste kwaliteit in dienstverlening en werken uitsluitend samen met marktleiders.

Onze klanten zijn verzekerd van lokale support met een minimale responstijd en korte communicatielijnen. Onze diensten zijn:

 

1. Mobiele telefonie

Van een mobiel abonnement verwacht u dat de kosten voorspelbaar en overzichtelijk zijn. Paauw Internetservices levert onder andere abonnementen van KPN. Deze provider heeft een uitstekende landelijke dekking en biedt duidelijke overzichten van de kosten. U kunt kiezen uit verschillende abonnementen.

 

•    Mobiel Onbeperkt KPN (Onbeperkt bellen & sms’en en datagebruik per MB)
•    Mobiel Onbeperkt KPN 50 (Onbeperkt  bellen & sms’en met 50MB data)
•    Mobiel Onbeperkt KPN 500 (Onbeperkt bellen & sms’en met 500MB data)
•    Mobiel Onbeperkt KPN 3000 (Onbeperkt bellen & sms’en met 3000MB data)
•    Mobiel Onbeperkt KPN 8000 (Onbeperkt  bellen & sms’en met 8000MB data)

Alle vijf de varianten zijn alleen als SIM Only abonnement verkrijgbaar. U bent dus vrij in de keuze van uw toestel.

 

2. Clouddiensten

Lagere kosten en meer flexibiliteit door clouddiensten

Clouddiensten worden steeds populairder. Met name vanwege de flexibiliteit en de lagere kosten. Vaak worden clouddiensten gecombineerd met netwerkdiensten. Een goed advies is aan te bevelen. Wij kunnen u ondersteunen en samen met u kijken welke clouddiensten voor u van toepassing kunnen zijn en welke data u eventueel wel en niet in de cloud wil opslaan. Cloud kan u veel kosten besparen. Vraag ons om advies.

 

3. Altijd u gegevens bij de hand met Online Backup

Online Backup is een clouddienst. Het voordeel van een online backup is dat u altijd bij u gegevens kan, vanaf elke locatie. Een internet verbinding is hiervoor wel noodzakelijk. Verder is de backup veilig als er eventueel inbraak of brand is in het bedrijf. Met een online backup worden uw gegevens versleuteld bewaard. Alleen uw bedrijf heeft toegang tot de gegevens.

 

4. Email en Antispam

Paauwe Internet Services maakt gebruik van IronPort Technologie om uw email box spamvrij te houden. Ironport maakt gebruik van de speciaal ontwikkelde Senderbase technologie. Alle e-mail berichten worden eerst door een wereldwijde database op hun IP-adres gecontroleerd. Deze Senderbase database is de eerste en grootste e-mail monitoring service in de wereld en ontvangt data van meer dan 100.000 ICT gerelateerde bedrijven wereldwijd. Uw email en gegevens zijn hiermee zeer goed beveiligd.

 

 

5. Security

Zeer veilig datatransport tussen locaties

Met behulp van het Paauwe Internet Services IP-VPN worden diverse bedrijfslocaties met elkaar verbonden. Zo kunt u op uw hoofdlocatie een centrale server neerzetten en uw nevenvestigingen gebruik laten maken van deze server. Deze verbindingen lopen volledig buiten het internet om en zijn dus zeer geschikt voor het vervoer van uw vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Doordat er geen externe invloeden vanaf het internet zijn kunnen tevens harde garanties gegeven worden over de ongestoorde afhandeling van tijdkritisch netwerkverkeer zoals telefonie of werkplekken op afstand.

 

Geen dure firewalls

De firewall mShield zorgt ervoor dat een IP-VPN wordt voorzien van een centrale internetontsluiting. Hiermee hoeft u niet meer te investeren in dure firewalls op locatie maar kunt u deze als een dienst bij Paauwe Internet Services afnemen. Daarnaast is er geen single point of failure meer; als de internetverbinding op uw hoofdkantoor wegvalt dan blijft de internetverbinding met de overige vestigingen behouden.

 

Zonder investering eenvoudig thuis inloggen

Met de mSSL dienst is het tevens mogelijk om thuiswerkers te voorzien van een veilige manier om op het bedrijfsnetwerk in te loggen, zonder dat u daarvoor investeringen hoeft te doen in hard- of software. Uw medewerker gaat naar een weblink, vult daar gegevens in en is in staat om op een veilige manier in te loggen op het bedrijfsnetwerk.

Paauwe Internet Services biedt daarnaast ook de mogelijkheid om mobiele (data) simkaarten direct met het IP-VPN , het reeds beveiligde netwerk, te verbinden. Daarmee hoeft een mobiele medewerker geen aanvullende handelingen uit te voeren om op een veilige manier verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk.

Vragen? Neem contact met ons op.