Volg ons via:   |    0546 - 575 550

Telefooncentrales

 

Bent u toe aan een nieuwe telefooncentrale of is door groei van uw bedrijf de bestaande telefooncentrale niet meer toereikend, dan kan Paauwe installatie u hierover deskundig adviseren. Door de nieuwste internetontwikkelingen zijn er uitgebreide mogelijkheden om uw telefoonverkeer efficiƫnt te laten verlopen. Een goede bereikbaarheid is immers essentieel voor uw bedrijfsvoering. Paauwe Internet Service is al ruim 65 jaar telecommunicatiespecialist. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden op het gebied van telefooncentrales.

 

Partner van Panasonic

Wij leveren diverse typen en merken. Zo zijn we al vele jaren partner van Panasonic als het gaat om telefooncentrales. Panasonic is voor wat betreft kwaliteit, techniek en service een betrouwbare partner gebleken.

 

VoIP telefooncentrales

Kosten kunnen bespaard worden door te kiezen voor VoIP (Voice over IP). Het telefoonverkeer loopt via het internet. De traditionele ISDN netlijnen kunnen dan worden opgezegd. De VoIP Telefooncentrales die geleverd worden door Paauwe Internet Service hebben de hoogste graad van beveiliging en levert de beste spraakkwaliteit. Er zijn eigenlijk twee typen VoIP telefooncentrales. Een eigen telefooncentrale of onze hosted oplossing.

 

Hosted of eigen centrale?

Bij een hosted VoIP Telefooncentrale huurt u tegen een maandelijkse vergoeding toestelpoorten. Uiteraard zullen er nog wel telefoontoestellen moeten worden aangeschaft gezien een hosted VoIP Telefooncentrale alleen met IP toestellen werkt. Bij een eigen VoIP Telefoon-centrale is dit niet het geval en kunt u meestal uw huidige telefoontoestellen gewoon blijven gebruiken. Bij de keuze welke oplossing het beste bij u past, adviseren wij graag.

Projecten
 
Nijwa Zwolle

Bij het nieuwbouw pand van Nijwa in Zwolle heeft Paauwe grotendeels van...

Lees meer
Vragen? Neem contact met ons op.