Volg ons via:   |    0546 - 575 550

VoIP telefooncentrales

 

VoIP; bellen via internet

Bellen via het internet (VoIP) kan veel kosten besparen. Een besparing van meer dan 50% is geen uitzondering. VoIP is de afkorting van Voice over IP. Bedrijven en ook particulieren kiezen steeds vaker voor het bellen via het internet. Meer flexibiliteit en de lagere kosten zijn hoofdredenen.

 

Enige voordelen van VoIP

  • Uw telefoonnummer wordt niet gekoppeld aan een locatie, maar aan een toestel en doorschakelen naar mobiel is eenvoudig en goedkoop. Bij verhuizing is alles eenvoudig te regelen.
  • Overal waar een internetverbinding is, kun je bellen met het toestel. Je toestel op je bureau neem je gewoon mee en verbind je op een andere locatie weer met het internet.
  • Overstappen naar een andere provider is eenvoudig.
  • Het is eenvoudig zelf medewerkers toe te voegen door nieuwe accounts aan te maken.
  • Oneindig veel medewerkers kunnen tegelijk bellen.
  • Geen langlopende contracten.
  • Daarnaast bespaart VoIP u veelal meer dan 80% op uw telefoonkosten

Zowel voor kleine als middelgrote bedrijven is bellen via het internet een prima telefonie oplossing. Paauwe levert VoIP telefonie door middel van een gebruiksvriendelijke online telefooncentrale. Bedrijven met een eigen telefooncentrale, die geschikt is voor VoIP, kunnen we voorzien van een zogenaamde VoIP Trunk. Uw telefoongesprekken lopen dan via uw eigen datanetwerk. Dit betekent dat spraak en data over dezelfde verbinding lopen. De trunk is de koppeling tussen de centrale en het publieke telefoonnetwerk

 

VoIP iets voor u?

Heeft u hoge telefoonkosten? Gaat u binnenkort verhuizen als bedrijf? Bent u een groeiend bedrijf? Dan is VoIP iets om over na te denken. Wij geven u graag advies. Vele grote en kleine bedrijven hebben wij inmiddels naar tevredenheid geadviseerd. Naast het geven van advies leveren wij ook de apparatuur, de randapparatuur en zorgen wij vanzelfsprekend voor de installatie Neem eens contact op.

Vragen? Neem contact met ons op.