Volg ons via:   |    0546 - 575 550

W-installaties

 

Meer comfort en lage energierekening?

Meer comfort en lage energierekeningen zijn mogelijk met een moderne verwarmingsinstallatie. De traditionele cv-installaties worden steeds zuiniger en de duurzame systemen zijn flink in opmars. Daarbij gaat het niet om wel of niet duurzaam, maar vaker worden duurzame systemen gecombineerd met traditionele systemen. Vraag Paauwe Installaties om advies. Een goed doordacht plan levert u jarenlange besparing.

 

Paauwe levert totaal projecten

Paauwe installaties levert totaal projecten. Hoewel elektrotechnische installaties onze kernactiviteit is, leveren wij ook werktuigbouwkundige installaties. Hiervoor werken wij samen met vertrouwde partners die net als ons hoge kwaliteit leveren en het belang van de klant voorop stellen. Met onze partners werken we al jaren samen en dat betekent dat het vertrouwen naar elkaar groot is.

 

Verwarmingsinstallaties steeds zuiniger

Belangrijk onderdeel binnen een gebouw is de verwarmingsinstallatie. Veel bedrijven en particulieren willen een hoge mate van comfort, maar een lage energierekening. De CV-installaties zijn de laatste jaren veel beter doordacht, slimmer en energiezuiniger geworden. Energiezuinige systemen als warmteterugwinning, HRe-ketel, warmtepompen, vloerverwarming en zonneboilers hebben een steeds groter aandeel gekregen. Verder zorgen, slimme thermostaten, die via de telefoon op afstand te besturen zijn voor flexibiliteit, meer gemak en ook voor energiebesparing.

 

Een goed advies levert u jarenlange besparing

Wat voor u als particulier of bedrijf het beste systeem is, is afhankelijk van uw gebruik, uw wensen en uw budget. Een CV-installatie is een investering voor jaren en daarom is het belangrijk om uw hierover goed te laten adviseren. Dit kan u op de lange termijn veel geld besparen. Vraag Paauwe installaties om advies.

Vragen? Neem contact met ons op.