Volg ons via:   |    0546 - 575 550

Zonne-energie

 

Bespaar energiekosten met zonnestroom

Zonne-energie staat erg in de belangstelling. Steeds meer bedrijven en particulieren willen energiekosten besparen door zonnestroom. De technieken zijn de laatste jaren enorm verbeterd, waardoor het rendement is verbeterd en door de grotere productie aantallen, zijn de prijzen van zonnepanelen erg gedaald. Dit maakt dat de terugverdientijd van zonnepanelen is verkort. Na aanschaf van de zonnepanelen geniet u direct van fors lagere energienota’s.

 

Interesse in zonnepanelen?

Voor een goed advies voor uw PV-installatie, bent u bij Paauwe Installaties aan het juiste adres. U wordt voorzien van een goed advies omtrent de keuze van uw panelen en omvormer. Om u van het juiste advies te voorzien hebben wij informatie nodig over uw dakoppervlak, dakligging, type dak en uw jaarlijks elektriciteitsverbruik (kWh). Verder is het ook noodzakelijk te weten of eventuele obstakels het zonlicht op de zonnepanelen belemmert. Dit kan betekenen dat er bijvoorbeeld meerder omvormers nodig zijn.

 

Snel een offerte met terugverdientijdberekening

Indien we over de benodigde informatie beschikken, maken wij voor u een aanbieding met een terugverdientijdberekening. Tevens bieden wij ook monitoringssystemen om precies te kunnen zien hoeveel stroom uw systemen levert. Altijd leuk te zien hoeveel u bespaart. Wilt u meer informatie of wilt u een offerte, neem dan contact met ons op. Offerte aanvragen

 
Projecten
 
Zonne energie fam. Otter

Bij de Fam. Otter hebben wij 16st. JA-Solar mono 260Wp panelen geplaatst,...

Lees meer
 
Zonne energie fam. Eshuis

Bij de Fam. Eshuis hebben wij 16st. JA-Solar mono 260Wp panelen geplaatst,...

Lees meer
Vragen? Neem contact met ons op.