Volg ons via:   |    0546 - 575 550

Elektra


Het ontzorgen van onze klanten op het gebied van elektrotechnische installaties is onze belangrijkste activiteit. Bedrijven, instellingen, maar zeker ook particulieren kunnen rekenen op onze deskundigheid. Onze expertise op het gebied van elektra is breed. Dit gaat van het aanleggen van verlichting en domotica tot en met besturingstechnische oplossing en gecertificeerde inspecties.

Meer over Elektra

Zonne-energie


Bespaar energiekosten met zonnestroom

Zonne-energie staat erg in de belangstelling. Steeds meer bedrijven en particulieren willen energiekosten besparen door zonnestroom. De technieken zijn de laatste jaren enorm verbeterd, waardoor het rendement is verbeterd en door de grotere productie aantallen, zijn de prijzen van zonnepanelen erg gedaald. Dit maakt dat de terugverdientijd…

Meer over Zonne-energie

Data


Aan de netwerkinfrastructuur worden steeds hogere eisen gesteld. De aanleg van het netwerk wordt ook steeds complexer. Paauwe ontwerpt, meet, engineert en installeert. Ook advies en realisatie met betrekking tot glasvezel en hardware.

Meer over Data

Beveiliging


Inbraken worden vaak gepleegd omdat de situatie zich voordoet. Paauwe installatie legt complete diefstal preventiesystemen aan. We zijn een VEB erkend beveiligingsbedrijf en leveren maatwerk op het gebied van inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontroles.

Meer over Beveiliging

Telecom


Met uitgekiende telecomoplossingen kunt u veel geld besparen. Tot wel 80% met VoIP telefonie. Paauwe Internet Service biedt oplossingen voor telefooncentrales, mobiele telefonie, intercom, maar ook cloudoplossingen, online beveiliging en antispam.

Meer over Telecom

W-installaties


Meer comfort en lage energierekeningen zijn mogelijk met een moderne verwarmingsinstallatie. De traditionele cv-installaties worden steeds zuiniger en de duurzame systemen zijn flink in opmars. Daarbij gaat het niet om wel of niet duurzaam, maar vaker worden duurzame systemen gecombineerd met traditionele systemen. Vraag Paauwe Installaties om advies. Een goed doordacht plan levert u jarenlange…

Meer over W-installaties
Vragen? Neem contact met ons op.