Volg ons via:   |    0546 - 575 550

Over Paauwe Installaties

 

U wilt een vakkundig advies en een perfecte installatie? Daarnaast vindt u het ook belangrijk dat de planning wordt gehaald en dat kosten scherp in de gaten worden gehouden? Dit maakt Paauwe Installaties al meer dan 75 jaar waar. Onze kennis, kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiency worden zeer gewaardeerd. De organisatie is klein genoeg om u de aandacht te geven die u verdient en groot genoeg om gecompliceerde en omvangrijke opdrachten tot een perfect eindresultaat te brengen. Precies zoals u dat graag wenst.

 

Onze klanten bestaan uit bouwbedrijven, utiliteit, beheerders van sportaccomodaties,  winkelketens en ook particulieren. We bouwen graag aan duurzame relaties, zodat we klanten goed leren kennen en daadwerkelijk toegevoegde waarde kunnen bieden. We staan erom bekend meer te doen dan van ons verwacht wordt.

 

We zijn actief op het gebied van elektrotechnische werken, datacommunicatie, telecom, beveiliging, zonne-energie en w-installaties. We volgen de technische ontwikkelingen op deze gebieden op de voet en werken volgens de NEN1010 en NEN3140 normen. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-VNI, Sterkin en VEB.

 

Met onze brede technische kennis staan we graag voor u klaar. Neem contact met ons op voor een offerte of meer informatie.

Vragen? Neem contact met ons op.